Persoonlijke verzorging

hygiene op reis

Tijdens uw reis is de hygiëne soms ver te zoeken!

Een vakantie, een dagje uit, een festivalbezoek of een weekend weg, het zijn momenten om van te genieten! Maar helaas, vieze toiletten, afval en andere vieze oppervlaktes komt u hier altijd tegen, overal liggen bacteriën op de loer. En deze bacteriën kunnen veel ellende veroorzaken.

Het gebeurt maar al te vaak dat men op vakantie of op reis ziek wordt door slechte hygiënische omstandigheden.

U bent vroeger tegen een aantal infectieziekten ingeënt, zoals D(ifterie), K(inkhoest), T(etanus), P(oliomyelitits), maar dit garandeert niet dat u geen risico´s meer loopt!
Het is daarom van groot belang dat u zich vóór vertrek goed op de hoogte laat stellen van de gezondheidsrisico’s op uw vakantieadres. .

Om tijdens uw reis het besmettingsgevaar zo klein mogelijk te houden dient u regelmatig uw handen te wassen. Zeker kinderhandjes behoeven extra aandacht! En omdat handen wassen geen hobby van ze is, heeft TravelSafe de “Cleansing wipes”, met deze reinigings doekjes zijn de handen in een handomdraai schoon. De Cleansing Wipes zijn makkelijk mee te nemen en zijn per 10 verpakt.

Wegwerp washand voor op reis

Erg handig voor de persoonlijke hygiëne zijn de TravelSafe “Body gloves”, deze geïmpregneerde wegwerpwashandjes maken het gebruik van water, zeep, waskommen, handdoeken en normale washandjes overbodig. Al deze wasbenodigdheden zitten in één compact pakketje. Met deze “Body gloves” kunt zich overal en op elk moment van de dag verfrissen. De washandjes zijn dermatologisch getest, zij zijn voor eenmalig gebruik, biologisch afbreekbaar en geschikt voor elk huidtype.

Toiletbril bedekker

Tijdens een reis krijgt u gegarandeerd te maken met een vies toilet, voor dit probleem heeft TravelSafe de “Toilet Seat Covers”, deze legt u over de vieze toiletbril heen zodat direct contact met de vieze toiletbril voorkomen wordt en u alsnog een hygiënisch toilet creëert. Zij zijn gemaakt van recycled papier en kunnen doorgespoeld worden.

Plastuit voor de vrouwen

De P-mate is ideaal voor de dames, hiermee hoeven zij ook niet meer op een vieze toiletbril te gaan zitten. De P-mate maakt het voor vrouwen mogelijk om staand te kunnen plassen, hij is niet alleen hygiënisch maar ook eenvoudig in gebruik en erg discreet.

Met de producten van TravelSafe verkleint u de gezondheidsrisico´s op reis, waardoor u optimaal en onbezorgd kunt genieten!

zeep blaadjes

zeep blaadjes

Toilet bril bedekker

Toilet bril bedekker

Aluminium flesjes

Aluminium flesjes

geimpregneerde washandjes

geimpregneerde washandjes

TS0401 Squeez blue sucker

Squeez Bottle

plastuit

plastuit

Reinigingsdoekjes

Reinigings doekjes

tandenborstel hoesjes

tandenborstel hoesjes

Pillen doos

reis thermometer

reis thermometer

 

 

 • Vacature bij Travelsafe

 • TS0512 Globe Scout 1
  TS207 Deet 40% 200ml
  TS0390 Pillow Dolphin front S
  TS2211 Summit front blue
  TS0274 Sunprotect 50 18

 • TravelSafe like op Facebook

   

 • Travel Towels

  nu nieuw in ons assortiment!
  Ultra lichtgewicht Travel Towels!

 • Bug SheetBug sheet in gebruik

  Backpacking in Australië?
  Neem een bug sheet mee!
  Optimale bescherming tegen bed wantsen!